•   Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.ΒΙΟ ΝΕΤ WEST HELLAS : Η μεγαλύτερη & ισχυρότερη ομάδα παραγωγών βιολογιών προϊόντων στην Ελλάδα. slider_img_1
  • Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των βιολογικών ισορροπιών & η επίτευξη της υγείας & της ανθεκτικότητας των φυτών & των ζώων, χωρίς την χρήση χημικών.
  • Προσφέρουμε αυθεντικά τρόφιμα με παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου, χωρίς υπολείμματα Αγροχημικών, Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, Ορμονών & Αντιβιοτικών
Αγρόκτημα Σταυρόπουλου

image097   Το αγρόκτημα 60 στρεμμάτων βρίσκεται στην περιοχή του Δέλτα του Πηνειού, η οποία ανήκει στο Δίκτυο Βιοτόπων Natura - 2000, σε μικρή απόσταση από την ακτή του Ιονίου. Στα 20 στρεμματα καλλιεργούνται Μανταρίνια Clementine & Nova  καθώς και Grapefruit Star Ruby.

Άποψη της εισόδου του αγροκτήματος

 

image099

Η γειτνίαση με τη θάλασσα, η σύσταση του εδάφους και ο τρόπος καλλιέργειας ευνοούν την παραγωγή εσπεριδοειδών εκλεκτής ποιότητας με ανάπτυξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στο χρώμα Και την γεύση.

 


Φυτεία Grapefruit Star Ruby

Η οικογένεια Σταυρόπουλου διατηρεί επίσης οινοποιείο, όπου οινοποιούνται σταφύλια βιολογικής γεωργίας από αμπελώνες 40 στρεμμάτων. (www.ktimastavropoulos.com)

Οι ιδιοκτήτες του αγροκτήματος  ελέγχονται & πιστοποιούνται για τον  βιολογικό τρόπο καλλιέργειας από τον πιστοποιητικό οργανισμό ΔΗΩ (GR-ΒΙΟ-02)και έχουν κωδικούς αριθμούς πιστοποίησης :

  • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ  21051080060
  • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  21151110126