•   Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.ΒΙΟ ΝΕΤ WEST HELLAS : Η μεγαλύτερη & ισχυρότερη ομάδα παραγωγών βιολογιών προϊόντων στην Ελλάδα. slider_img_1
  • Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των βιολογικών ισορροπιών & η επίτευξη της υγείας & της ανθεκτικότητας των φυτών & των ζώων, χωρίς την χρήση χημικών.
  • Προσφέρουμε αυθεντικά τρόφιμα με παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου, χωρίς υπολείμματα Αγροχημικών, Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών, Ορμονών & Αντιβιοτικών
Αγρόκτημα Αντωνόπουλου

 antonopoulos  Το αγρόκτημα Αντωνόπουλου βρίσκεται στα Σαγέϊκα Αχαϊας. Ανήκει στην οικογένεια Αντωνόπουλου και καλλιεργείται από τον  Αντωνόπουλο Κώστα και τα δυό παιδιά του Αντωνόπουλο Ανδρέα & Αντωνοπούλου Βασιλική. Είναι  από τα νεότερα μέλη της Ομάδας  BioNetWestHellas και εφαρμόζουν την βιολογική καλλιέργεια τα τελευταία 3 χρόνια.  Στο αγρόκτημα, συνολικής έκτασης 141στρεμμάτων, εναλλάσσονται διάφορες καλλιέργειες κυρίως διάφορα κηπευτικά (πατάτες, καρότα, καρπούζι, πεπόνι κλπ) που αποτελούν σήμερα και τα κύρια βιολογικά προϊόντα των αγροκτήματος Αντωνόπουλου.

image012   Η λίπανση των καλλιεργειών του αγροκτήματος τους επιτυγχάνεται με την χρήση κοπριάς από βιολογικά αιγοπρόβατα, βιολογικού φυτικού κομπόστ και κυρίως με την εφαρμογή  “αμειψισποράς”  ώστε να υπάρχει συνεχής εναλλαγή των καλλιεργούμενων φυτών, με στόχο η προηγούμενη  καλλιέργεια να βοηθάει την επόμενη. Ο συνδυασμός  αυτός προσφέρει  όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για την άριστη  διατροφή  των καλλιεργειών, διατηρώντας  παράλληλα ένα ζωντανό & υγειές έδαφος.

image014Οι ιδιοκτήτες του αγροκτήματος  ελέγχονται & πιστοποιούνται για τον  βιολογικό τρόπο καλλιέργειας από τον πιστοποιητικό οργανισμό IRIS(GR-ΒΙΟ-06)και έχουν κωδικούς αριθμούς πιστοποίησης :

  • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ :623-7496-21-10
  • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ :623-7495-21-10
  • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ :623-7494-21-10